GEMEENTEBLADKennisgeving besluit omgevingsvergunning voor Het plaatsen van een dakkapel op het voordakvlak van de woning, Bleiswijkseweg 74 2712PE Zoetermeer

Aanvraag voor Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid

Burgemeester en wethouders van Zoetermeer hebben op 07-03-2024 een besluit verzonden op de aanvraag met zaaknummer 2024-021451 voor het plaatsen van een dakkapel op het voordakvlak van de woning op de locatie Bleiswijkseweg 74 2712PE Zoetermeer. De vergunning is verleendBezwaar maken?Bent u belanghebbende en bent u het niet eens met dit besluit? Dan kunt u een gemotiveerd bezwaarschrift indienen binnen zes weken na de dag van verzending van het besluit. U vindt het digitale formulier onder Online regelen op www.zoetermeer.nl.Wilt u geen gebruik maken van het digitale formulier, stuur dan uw bezwaar naar:Gemeente ZoetermeerCollege van burgemeester en wethouderst.a.v. afdeling VVHPostbus 152700 AA ZoetermeerHet is niet mogelijk uw bezwaar via e-mail naar ons toe te sturen.Verzoek voorlopige voorzieningHet indienen van een bezwaarschrift schorst de werking van dit besluit niet. Wilt u de werking van het besluit uitstellen, dan kunt u hiertoe een verzoek indienen. Het verzoek stuurt u naar:Voorzieningenrechter van de Rechtbank s-GravenhageSector BestuursrechtPostbus 203022500 EH Den HaagU kunt alleen een verzoek indienen als u:- een bezwaarschrift tegen het besluit hebt ingediend- een spoedeisend belang hebt bij het treffen van de voorziening

De volledige aanvraag is hier te lezen op de site van de overheid.

Ben je het niet eens met een verleende bouwvergunning van bijvoorbeeld je buren, dan kan je hiertegen bezwaar indienen. Neem hiervoor contact op met de relevante instantie.

Bekijk nog meer bekendmakingen

Wil je meer vergunningaanvragen bekijken. We hebben een overzicht met alle bekendmakingen in Zoetermeer. Bekijk alle Bekendmakingen Zoetermeer in .

Unknown

Deel dit bericht:

Redactie Zoetermeerkrant

Welkom op de bekendmakingen pagina van de Zoetermeerkrant. Op deze pagina vind je alle bekendmakingen in ons mooie Zoetermeer.

Gerelateerde berichten