GEMEENTEBLADIngediende aanvraag omgevingsvergunning voor het vervangen van de bestaande dakkapel, Spieringsloot 37 2724AV Zoetermeer op 04-03-2024

Aanvraag voor Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid

Op 04-03-2024 is een aanvraag omgevingsvergunning ontvangen voor het vervangen van de bestaande dakkapel op de locatie Spieringsloot 37 2724AV Zoetermeer. De aanvraag is geregistreerd onder zaaknummer 2024-035492.Veiligheid, Vergunningen en HandhavingDe taken van de afdeling VVH zijn onder andere vergunningverlening, toezicht en handhaving op grond van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, en aanverwante regelgeving.Ingediende aanvragenHet is alleen mogelijk om binnengekomen aanvragen in te zien. Binnengekomen aanvragen kunt u inzien bij de Omgevingsbalie, Engelandlaan 502, nadat u een afspraak hebt gemaakt, via www.zoetermeer.nl/afspraakomgevingsbalie

De volledige aanvraag is hier te lezen op de site van de overheid.

Ben je het niet eens met een verleende bouwvergunning van bijvoorbeeld je buren, dan kan je hiertegen bezwaar indienen. Neem hiervoor contact op met de relevante instantie.

Bekijk nog meer bekendmakingen

Wil je meer vergunningaanvragen bekijken. We hebben een overzicht met alle bekendmakingen in Zoetermeer. Bekijk alle Bekendmakingen Zoetermeer in .

Unknown

Deel dit bericht:

Redactie Zoetermeerkrant

Welkom op de bekendmakingen pagina van de Zoetermeerkrant. Op deze pagina vind je alle bekendmakingen in ons mooie Zoetermeer.

Gerelateerde berichten