GEMEENTEBLADKennisgeving aanvraag Evenementenvergunning A voor een Zomerfeest op 26 juni 2024 bij MKC Passe Partout aan het Saturnusgeel te Zoetermeer.

Aanvraag voor Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid

Burgemeester en wethouders van Zoetermeer hebben op 28 januari 2024 een aanvraag ontvangen met zaaknummer 2024-014620 voor een evenementenvergunning voor een zomerfeest aan het Saturnusgeel 64 op woensdagmiddag 26 juni 2024.Bent u belanghebbende en bent u het niet eens met deze aanvraag? Dan kunt u een gemotiveerd bezwaarschrift indienen binnen zes weken na de dag van ontvangst van de aanvraag. U vindt het digitale formulier onder Online regelen op www.zoetermeer.nl.Wilt u geen gebruik maken van het digitale formulier, stuur dan uw bezwaar naar:Gemeente ZoetermeerCollege van burgemeester en wethouderst.a.v. afdeling VVHPostbus 152700 AA ZoetermeerHet is niet mogelijk uw bezwaar via e-mail naar ons toe te sturen.

De volledige aanvraag is hier te lezen op de site van de overheid.

Ben je het niet eens met een verleende bouwvergunning van bijvoorbeeld je buren, dan kan je hiertegen bezwaar indienen. Neem hiervoor contact op met de relevante instantie.

Bekijk nog meer bekendmakingen

Wil je meer vergunningaanvragen bekijken. We hebben een overzicht met alle bekendmakingen in Zoetermeer. Bekijk alle Bekendmakingen Zoetermeer in .

Unknown

Deel dit bericht:

Redactie Zoetermeerkrant

Welkom op de bekendmakingen pagina van de Zoetermeerkrant. Op deze pagina vind je alle bekendmakingen in ons mooie Zoetermeer.

Gerelateerde berichten