Vacature Zelfstandig Werkende Kok

Zelfstandig Werkende Kok in Zoetermeer

Zelfstandig werkende kok

Als zelfstandig kok werk je in de open keuken van en bereid jij met liefde en zorg de gerechten voor onze gasten. Je bewaakt de kwaliteit en recepten van de gerechten en draagt bij aan de goede werksfeer van het keukenteam, waar kwaliteit en gastvrijheid voorop staat. Je werkt netjes en volgens alle voorschriften en regels van de keuken.

Wie we zoeken

Ben je sociaal en communicatief vaardig, weet jij ook op piekmomenten het hoofd koel te houden. Heb je ervaring in een soortgelijke functie en/ of ben je gewend zelfstandig te werken met veel verantwoording, heb jij een proactieve houding en weet je ons te verrassen met het meedenken bij nieuwe gerechten. Ben je blij met een flexibel rooster en heb jij affiniteit met het concept? Dan pas je perfect bij de family en maken we heel graag kennis met je.

Wat we bieden

Wij bieden een prima marktconform salaris, goede arbeidsvoorwaarden, en een goede fooi per maand. De functie is uitdagend en zelfstandig op een geweldig leuke locatie. Er heerst een fijne werksfeer met veel ruimte voor creativiteit en meedenken.. Er zijn veel doorgroeimogelijkheden en er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Er worden vanuit opleidingsmogelijkheden aangeboden zoals het behalen van je papieren voor leermeester.

Heel graag zien we jouw CV met foto in de mailbox verschijnen van;
Functie:werkende kok
Startdatum:05-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Hudson via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Zoetermeerkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoetermeerkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Zoetermeer
  2. Zelfstandig Werkende Kok Hudson 05-02-2024

Bekijk ook andere vacatures