Vacature Vrijwilligers

Vrijwilligers in Leidschendam

Jeugd t/m 11 jaar

  • JO11-1
    • Uitslagen & programma

Cookie beleid VoetbalAssist

Vrijwilligers

Ook onze club draait op vrijwilligers, hieronder vindt je nog een aantal taken die vervult kunnen worden. Heb je belangstelling? Graag!!! Neem dan contact op via

Verenigingsscheidsrechters

Als verenigingsscheidsrechter mag je ook de hogere teams vanaf de C fluiten (alle wedstrijden in de breedtesport). De opleiding hiertoe wordt door de club vergoed. Je zou deze opleiding ook met z'n tweeën (of een groepje) kunnen doen en als duo kunnen starten met fluiten. Wij hebben iemand bij de vereniging die jou kan begeleiden en coachen. Hiervoor geldt nog meer dat de kennis die je opdoet ten goede komt van je eigen spel en/of support. En last but not least; je helpt de vereniging en natuurlijk onze jeugd die de toekomst heeft voor Stompwijk '92.

Heb je interesse in één van deze functies? Meld je aan via

Begeleiden van de grote clubactie:

Dit is een taak die 1 keer per jaar gedaan wordt! Heb je weinig tijd maar wil je toch wat doen voor de club dan is dit een leuke optie.

  • Uitdelen en bestellen van boekjes
  • Zorgen dat de loten verkocht worden door de jeugd van Stompwijk92
  • Verkochte loten invoeren in het systeem van de grote clubactie

Het is een leuke commissie met enthousiaste vrijwilligers, wil je meer weten dan brengen we je in contact met een van de meiden van de commissie.

Schoonmaken van de kleedkamers op zaterdagmiddag:

Op zaterdag is er de hele dag voetbal op de club, aan het eind van de dag moeten de kleedkamers even nagelopen worden, dit is ca een uurtje werk.

Denk niet alles moet op en top schoon, dit is niet nodig! Het gaat om even snel een bezem erdoorheen.

Kortom een makkelijke taak, als we veel vrijwilligers hebben dan kom je hooguit 2 keer per jaar aan de beurt, 2 keer per jaar een uur werk, dit is de ideale taak voor mensen die weinig tijd hebben.

Materialen man of vrouw voor de voetbal:

Ben je wekelijks op de voetbal om je kind te brengen en sta je langs de lijn te kijken? Dan hebben we een leuke simpele taak die weinig tijd kost!

Het in de gaten houden of de doelen (netten) goed zijn, lijnen netjes getrokken, genoeg hesjes, genoeg ballen, genoeg pionnen etc. etc.

Dit alles in de gaten houden en bij te kort aan spullen of kapotte spullen dit doorgeven aan de jeugdcommissie.

Simpeler kan niet!

Kleintjes 1 per week en wat oudere kinderen 2 keer per week.

Spannend? Welnee, kinderen vinden alles leuk en er zijn altijd mensen met ervaring bij en op YouTube is er ook van alles te vinden!

Sponsorcommissie:

Heb je zin om bedrijven over te halen om Stompwijk 92 te sponsoren, mensen te benaderen die een bijdrage willen leveren aan onze club? Van alles te doen wat met sponsors te maken heeft? Dan is deze vorm van vrijwilligers werk wat voor jou, samen met andere leuke collega's!

Deze leerlingen kunnen bijvoorbeeld mee helpen in de kantine of helpen bij het geven trainingen voor de handbal en voetbal, helpen bij evenementen, kortom je kan ze voor alles inzetten.Functie:vrijwilligers
Startdatum:02-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stompwijk '92 via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Zoetermeerkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoetermeerkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Zoetermeer
  2. Vrijwilligers Stompwijk ’92 02-02-2024

Bekijk ook andere vacatures