Vacature Projectleider

Projectleider in Benthuizen

Redactie Zoetermeer 12-01-2024

Projectleider in Benthuizen

Projectleider

Ben jij een echte manager?

Wij zijn op zoek naar een gedreven projectleider om ons team te versterken. Als projectleider ben je verantwoordelijk voor het volledige traject, van acquisitie, voorbereiding, realisatie tot oplevering. Ben jij een resultaatgerichte en ervaren projectleider met passie voor het succesvol realiseren van projecten? Dan is deze functie iets voor jou!

Functieomschrijving

Als projectleider ga jij civieltechnische projecten aanpakken op een projectmatig en procesmatig gebied. Door jouw kennis van diverse contract- en aanbestedingsvormen en jouw mensenkennis weet jij met elk team de projecten tot het juiste eind te brengen. Je bent betrokken bij zowel de voorbereidende als de uitvoerende fase. Je werkt aan klantrelaties, gaat de projecten aannemen, organiseren en uitvoeren. Je onderhoud in alle fases contact met de opdrachtgever en andere betrokken partijen. Je draagt zorg voor de planning en de financiën en je stuurt de medewerkers aan in de projectteams. je word ondersteund door goed team van uitvoerders en voormannen, samenwerken staat centraal.

De projecten zijn in de provincie Zuid-Holland gelegen en zijn omvang van 50k tot 4 milj. De meeste projecten hebben een doorlooptijd van 6 maanden. De projecten hebben veel variatie in opdrachtgevers, contracten en werkzaamheden.

Jij bent iemand met een sterk organisatievermogen, systeemoverzicht en leidinggevende capaciteiten. Ben je ook ambitieus en wil je nog stappen gaan maken in de toekomst? Als bedrijf in ontwikkeling hebben wij de mogelijkheden!

Vereisten

 • Ca. 5 jaar ervaring als projectleider met civiele projecten;

 • Een HBO opleiding en/of denkniveau;

 • Kennis van en ervaring met verschillende contractvormen;

 • Commercieel inzicht en actuele kennis van de markt;

 • Sterk in projectmanagement;

 • Uitstekende communicatie- en sociale vaardigheden;
 • Resultaatgerichte instelling met oog voor kwaliteit en klanttevredenheid;

 • Ambitieus en wilt meebouwen aan een innoverend bedrijf.

Wat wij bieden

 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden;

 • Bedrijfsauto, laptop en smartphone;

 • Uitdagende functie met veelzijdige verantwoordelijkheid;

 • Flexibiliteit in werktijden;

 • De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen;

 • Een informele en open werksfeer;

 • Werken in een dynamisch familiebedrijf.

Toe aan een nieuwe uitdaging?

Durf jij het aan en bezit jij de eigenschappen die nodig zijn om deze vacature in te vullen?

Wil je meer informatie over de functie of over onze organisatie, neem dan contact op met de afdeling personeelszaken. Dat kan telefonisch via of per mail . Sollicitaties met motivatie kun je richten aan .


Functie: projectleider Startdatum: 07-12-2023 Ervaring: Ervaren Educatielevel: HBO Contracttype: Vast Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 1 - 40 Neem dan contact op met Aannemingsbedrijf Van der Meer's Cultuur- en Civieltechnische Werken via onbekend of onbekend.

Functie:projectleider
Startdatum:06-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Aannemingsbedrijf Van der Meer's Cultuur- en Civieltechnische Werken via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Zoetermeerkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoetermeerkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Zoetermeer
 2. Projectleider Aannemingsbedrijf Van der Meer’s Cultuur- en Civieltechnische Werken 06-12-2023

Bekijk ook andere vacatures