Vacature Medewerker Klantteam

Medewerker Klantteam in Zoetermeer

Medewerker Klantteam
Zoetermeer, 32-40 uur per week

Ter versterking van onze klantteams zijn wij op zoek naar nieuwe collega's! Vind je het leuk om afwisselende werkzaamheden uit te voeren, klanten te helpen met pensioen-gerelateerde vragen, mee te denken over procesverbeteringen en ben je toe aan een uitdaging in een energieke organisatie?

Wat je doet
Samen met zo'n 30 collega's sta je klaar voor onze klanten, werkgevers en werknemers uit de horeca- en cateringbranche. Je beantwoordt al hun vragen via telefoon en e-mail, en helpt onze klanten om zelfstandig hun persoonlijke online pensioenomgeving te gebruiken. Daarnaast denk je actief mee over mogelijke verbeteringen en optimalisaties om onze klanten nog beter van dienst te zijn. Dit doe je individueel of in samenwerking met een aantal collega's.

Bovendien moedigen we je aan om jezelf voortdurend te blijven ontwikkelen en te groeien in je rol. We bieden mogelijkheden voor verdere training en opleiding, zodat je expertise kunt opbouwen en je vaardigheden kunt uitbreiden. Binnen onze organisatie zijn er ook kansen om door te groeien. Ben jij stressbestendig en een administratief talent? Houd je van klantcontact en nadenken over procesverbeteringen? Dan ben jij degene die we zoeken! Benieuwd naar de ervaring van een van onze collega's? Lees meer over werken bij Pensioenfonds Horeca & Catering in het interview met Sophie op www.phenc.nl/over-ons/werken-bij/collega-aan-het-woord-Sophie.

Hoe ziet een voorbeeld werkdag eruit?
Een werkdag in het klantteam is nooit hetzelfde. Elke dag staan er nieuwe uitdagingen voor je klaar.

Je begint jouw werkdag met een dagstart. Samen met jouw team bespreek je de belangrijkste taken van de dag en je biedt elkaar hulp als dit nodig is.

Deze ochtend ben je ingeroosterd voor een telefoondienst. Een belangrijke taak, want je bent het directe contact voor onze klanten. Je begeleidt klanten in het wegwijs worden in hun eigen digitale omgeving, zodat ze de volgende keer zelfstandig hun pensioeninformatie kunnen vinden. Of je helpt klanten met complexere vragen over pensioen, bijvoorbeeld als er iets verandert in hun leven en ze iets moeten regelen voor hun pensioen. Denk bijvoorbeeld aan het veranderen van baan, verhuizen naar het buitenland, scheiden of overlijden. Je weet hierdoor precies wat er speelt en wat onze klanten bezighoudt. Soms kom je erachter dat we onze informatie of inrichting van het portaal verder kunnen verbeteren. Je gebruikt dit inzicht om een verbetervoorstel op te stellen, zodat we er samen voor zorgen dat we onze klanten zo goed mogelijk bedienen.

Aan het einde van de ochtend staat een overleg gepland met jouw procesteam. Ieder teamlid heeft zijn eigen expertise, denk bijvoorbeeld aan accountmanagement, het beoordelen van nieuwe werkgevers die zich aansluiten of het voorbereiden van pensioenen die binnenkort gaan starten. Onder het genot van een kop koffie bespreek je de taken die jij hebt afgehandeld die ervoor zorgen dat jij en jouw team een stukje dichterbij jullie doel zijn.

Na jouw overleg is het tijd voor de lunch. Je besluit om samen met een paar collega’s een gezonde wrap te halen bij het bedrijfsrestaurant en daarna een wandeling te maken in het nabijgelegen Balijbos voor wat frisse lucht. Terug op kantoor loop je langs de receptie om een lekker stuk fruit uit te kiezen uit de fruitmand.

Na de lunch maak je een e-learning via de PH&C Academy om te werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Hierdoor heb je nieuwe kennis opgedaan, zodat je het werk nog beter kunt uitvoeren. Daarna houd je je bezig met jouw expertise in het team. Je beoordeelt schriftelijk binnengekomen klantvragen over dit onderwerp en handelt deze af. Tussendoor loop je langs een collega van een andere afdeling om een specifieke vraag uit te zoeken en bel je daarna direct de blije en verraste klant met jouw antwoord.

Jouw werkdag is voorbij. Je hebt veel klanten en collega’s blij gemaakt met jouw aandeel en met een voldaan gevoel ga je naar huis. Wat zal morgen brengen? Je hebt er alweer zin in!

Functie:Medewerker Klantteam
Startdatum:07-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2309 – 3552
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Pensioenfonds Horeca & Catering via onbekend of 06-39112075. Of bezoek hun website https://dlrs.info/Z01iAJq.

Deel de vacature:

Redactie Zoetermeerkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoetermeerkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Zoetermeer
  2. Medewerker Klantteam Pensioenfonds Horeca & Catering 07-02-2024

Bekijk ook andere vacatures