Vacature GZ-Psycholoog

GZ-Psycholoog in Zoetermeer

 • Redactie Pijnacker
 • 03-02-2024

GZ-Psycholoog in Zoetermeer

Vacature GZ-Psycholoog V, Zoetermeer

Ben je een energieke, open en enthousiaste GZ-Psycholoog Volwassenen die graag wil werken in een kleinschalige cliëntgerichte organisatie? Kom dan in contact met ons om te bekijken of jouw ambities aansluiten bij die van ons!

Wat houdt de rol in?

Als behandelaar bij De Praktische GGZ ben je betrokken bij het hele proces van intake, diagnostiek, behandeling, consultatie en advies. Je hebt wellicht specifieke aandachtsgebieden, maar bent in principe breed inzetbaar zodat we als team flexibel zijn om in te springen op diverse hulpvragen. Bedrevenheid in diverse behandelmethodieken, waaronder EMDR en schematherapie zijn een pré. Er zullen afwisselende taken zijn waaronder het geven van werkbegeleiding, begeleiden van (GZ-)opleidelingen, en het actief invulling geven aan het regiebehandelaarschap.

Wie is De Praktische GGZ?

De missie van De Praktische GGZ is het bieden van hoogwaardige geestelijke gezondheidszorg aan jeugdigen en volwassenen. Wij doen dit integer en transparant, met zorg voor cliënt, medewerker en maatschappij. Bij De Praktische GGZ komen menselijkheid, kwaliteit en ontwikkeling samen.

We sluiten nauw aan bij de hulpvraag van onze cliënten en bieden zorg op maat. Daarnaast steken we veel energie in het behouden van de persoonlijke en mensgerichte organisatie die we zijn. Dat betekent dat we niet alleen zorg dragen voor onze cliënten en hun systeem, maar daarnaast een fijne plek willen zijn voor degenen die bij ons werken en zich binnen onze organisatie willen ontwikkelen. Omdat we óók zorgen voor de mensen die de zorg leveren.

Wie zoeken wij?

We zoeken een GZ-psycholoog met aandachtsgebied Volwassenen met minimaal 3 jaar ervaring, voor onze locatie Zoetermeer. Verder zoeken wij iemand met de volgende competenties:

 • Als persoon ben je empathisch en open.
 • Je kan je flexibel opstellen en creatief werken, maar kan daarbij ook structuur vast houden.
 • Je staat stevig in je schoenen.
 • Je bent resultaatgericht: je werkt samen met je cliënt naar een vooropgesteld doel toe en hierbij betrek je het systeem van de cliënt.
 • Jij kan zowel zelfstandig als in teamverband werken.
 • Je kan systeemgericht en oplossingsgericht werken.

Ben je dus op zoek naar een echt leuke baan en zie jij jezelf als iemand met een open, betrokken houding en iemand die collegiaal en zelfstandig is? Solliciteer dan nu bij De Praktische GGZ! We hebben jou veel te bieden! Wat dacht je van:

 • Een fijne, inspirerende en energieke werkplek waarin ruimte is voor jou als persoon;
 • Direct een vaste aanstelling;
 • Een werkweek van minimaal 24 uur tot 36 uur per week;
 • Salaris conform de CAO GGZ schaal 65, € 4.785,- tot € 6.264,-per maand o.b.v. 36 uur per week;
 • Arbeidsvoorwaarden zoals vakantiegeld, vakantiedagen en eindejaarsuitekering conform de CAO GGZ;
 • Een opleidingsbudget om jezelf verder te ontwikkelen en specialiseren.

Functie: gz-psycholoog Startdatum: 02-02-2024 Ervaring: Ervaren Educatielevel: WO Contracttype: Vast Salaris: 4785 - 6264 Uren per week: 24 - 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met YOEP! via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de pijnackerkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!Functie:gz-psycholoog
Startdatum:04-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:4785 – 6264
Uren per week:24 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met De Praktische GGZ via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Zoetermeerkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoetermeerkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Zoetermeer
 2. GZ-Psycholoog De Praktische GGZ 04-02-2024

Bekijk ook andere vacatures