Vacature Business Development Manager

Business Development Manager in Zoetermeer

  • Redactie Pijnacker
  • 04-02-2024

Business Development Manager Verduurzaming Vervoer in Zoetermeer

evofenedex

Project- en business development manager verduurzaming vervoer

Remote Zoetermeer , Zuid-Holland , Nederland € 4.000 - € 5.500 Vervoer

Functieomschrijving

Wil jij een bijdrage leveren aan de duurzame transitie in de logistiek op het snijvlak van bedrijfsleven en overheid? En ligt jouw expertise op het gebied van verduurzaming?


Dan verwelkomen wij jou graag bij ons team als


Project- en business development managerverduurzaming vervoer


Wat ga je doen in deze uitdagende functie?


Ben jij iemand die graag de touwtjes in handen heeft en een passie heeft voor het initiëren en regisseren van uiteenlopende projecten die in het teken staan van de verduurzaming van goederenvervoer? Denk hierbij aan het stimuleren van samenwerking in de logistieke keten, het verschuiven van goederen van de weg naar water of spoor, het verminderen van transportbewegingen en CO2-uitstoot en het inzetten van digitalisering bij de overgang naar een duurzame toekomst.


Jij weet als geen ander hoe je met thema's als duurzaamheid en goederenvervoer aan de slag gaat. In deze uitdagende functie ben je verantwoordelijk voor het initiëren, organiseren en managen van projecten. Je bent sparringpartner op het speerpunt verduurzaming en speelt een actieve rol in het identificeren van nieuwe kansen. Zo ontwikkel je plannen en projecten met en voor onze leden. Daarbij heb je van begin tot het eind regie over de projecten wat veel afwisseling en diversiteit biedt. Naast een inhoudelijke inbreng, krijg je ook energie van het contact leggen met bedrijven, overheden en relevante marktpartijen. Je bent ondernemend en gaat graag zelfstandig te werk maar je weet ook dat je veel kunt leren van de samenwerking met je team. In nauw overleg met je enthousiaste collega's zoek je uit wat nodig is om het goederenvervoer verder te verduurzamen.


Kortom, in deze functie werk je niet alleen continue verder aan je eigen ontwikkeling, maar zijn ook wij blij met de meerwaarde die jij levert aan de uitstekende positie van evofenedex richting stakeholders zoals overheden en bovenal onze ledenbedrijven.


Wat bieden wij jou?

Wij bieden een marktconform salaris afhankelijk van kennis en ervaring tussen de € 4.000,- en € 5.500,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband van 37,5 uur per week. Daarnaast bieden we een uitstekend pakket aan overige arbeidsvoorwaarden zoals een waarderingsuitkering tot maximaal 10% van een bruto jaarsalaris, 8% vakantiegeld, 29,5 vrije dagen, 2 collectieve vrije dagen, een leaseauto, representatiekostenvergoeding, thuiswerkvergoeding, sportvergoeding, meubilair voor je thuiswerkplek, een goede pensioenregeling, top ICT-voorzieningen en het werken in een organisatie die veel vrijheid biedt aan mensen met kwaliteit en ambitie.


Bij ons werk je in de dynamische omgeving van internationaal ondernemen en logistiek. Eerst in de vorm van een tijdelijk contract, maar met concreet uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd. Je rapporteert rechtstreeks aan een lid van het managementteam, werkt veel samen met inhoudelijke specialisten van andere afdelingen binnen evofenedex en uiteraard met je eigen enthousiaste en gedreven team.


Vereisten

Wat verwachten we van jou als projectmanager?

  • Hbo of universitair werk- en denkniveau;
  • Aantoonbare werkervaring als projectmanager, adviseur of business developer gericht op verduurzaming in de logistiek en bij voorkeur met betrekking tot goederenvervoer;
  • Je beschikt of kunt snel een relevant netwerk van stakeholders en contacten bij overheid opbouwen;
  • Je bent op de hoogte van de nieuwe trends en ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid binnen goederenvervoer en weet deze te vertalen in praktische projecten en programma's voor onze leden;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Een competentie- en capaciteitentest via een extern onderzoeksbureau maakt vast onderdeel uit van het selectieproces.


Wie zijn wij?

Wij zijn ondernemersvereniging evofenedex. Het kennisknooppunt voor handel en logistiek.
Wij zorgen ervoor dat onze leden hun logistiek optimaal organiseren en beter internationaal ondernemen.


Dit doen wij door hindernissen weg te nemen en kennis en kansen toe te voegen. Door onze leden een mix van producten en diensten aan te bieden, en door hun belangen te behartigen in Nederland en daarbuiten. Wij beschikken over een uniek netwerk in binnen- en buitenland.


Bij onze vereniging komen publieke en private sector samen; bij ons vind je het beste uit deze twee werelden.


Meer weten over wie we zijn en wat we doen? Kijk op www.evofenedex.nl . Daarnaast beschikken wij ook over de mogelijkheid om via Whatsapp contact op te nemen via het telefoonnummer .


Functie: business development manager vervoer Startdatum: 03-02-2024 Ervaring: Ervaren Educatielevel: HBO Contracttype: Vast Salaris: 4000 - 5500 Uren per week: 38 - 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met evofenedex via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.Functie:business development manager
Startdatum:04-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:4000 – 5500
Uren per week:38 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met evofenedex via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Zoetermeerkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoetermeerkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Zoetermeer
  2. Business Development Manager evofenedex 04-02-2024

Bekijk ook andere vacatures