Vacature Begeleider Teamflex Teamflex

Begeleider Teamflex Teamflex in Zoetermeer

 • Redactie Zoetermeer
 • 29-01-2024

Begeleider Teamflex in Zoetermeer

 • Redactie Pijnacker
 • 18-01-2024

Maatschappelijk / sociaal-cultureel

Voor onze locaties in de regio van Pijnacker, Den Haag e.o. t/m Zoetermeer zoeken wij Begeleiders voor minimaal 4 tot 32 uur per week, uren in overleg.
Werken als begeleider wanneer het jou uit komt? Is zeggenschap over je rooster belangrijk? Dan is werken in Team Flex wat voor jou! Deze baan is goed te combineren met gezin of studie. Het aantal uren stellen wij graag in overleg met jou vast.
Werkwijze in Team Flex
Flexmedewerker zijn begeleiders die wij in tegenstelling tot andere organisaties, dezelfde voorwaarden bieden als begeleiders die op een vaste locatie werken, maar net met een andere twist! Het verschil is dat je inzetbaar bent op meerdere locaties, voor een vast aantal uur per week. Als begeleider in het Team Flex word je voor periodes ingezet op locaties waar uitval is om zo het team te ontlasten. Ons streven is om samen tijdig je rooster inzichtelijk te hebben. Jij wordt ingezet bij aanvragen, zoals; zwangerschapsverlof, (langdurige) ziekte of vacatureruimte. Doordat je voor een periode aangesloten werkzaam bent op een locatie krijgen de cliënten meer structuur. Zo zorgen we ervoor dat er geen wisselende begeleiders langskomen. We overleggen met jou in welke locaties je ingezet kan worden rondom je woonplaats. In je dagelijkse werk ben je bezig met zowel het begeleiden als het verzorgen van de cliënten.
De doelgroepen
Bij Philadelphia begeleiden, ondersteunen en bieden wij zorg aan cliënten in verschillende leeftijden. Het gaat om mensen met een (lichte) verstandelijke beperking, ernstig meervoudige beperking (EMB), ouderen, moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG) en/of kinderen/jongeren. Ook hebben we locaties met LVB/ VB cliënten die doof of slechthorend zijn. Dit heeft zijn eigen unieke uitdaging en als dit bij je past krijg je ook trainingen in gebarentaal. Iedere doelgroep krijgt begeleiding naar behoefte en niveau. Elke cliënt is uniek en heeft zijn/haar eigen zorgvraag en mogelijkheden.
Wat maakt het Team Flex uniek?


 • Je komt overal en beleeft daardoor afwisseling en leermomenten met de verschillende doelgroepen;
 • Je hebt een kilometervergoeding van 0.39 cent de kilometer.
 • Je hebt de ruimte om ervaringen terug te geven aan de locaties;
 • Je hebt veel vrijheid in het maken van je eigen rooster en het kiezen van verschillende diensttijden;
 • Doordat je onderdeel bent van Team Flex heb je altijd een team om op terug te vallen met vragen.

Er is vanuit het Team Flex de mogelijkheid bij gebleken geschiktheid na een jaar, door te stromen naar een vaste locatie mocht dit je wens zijn.
Bij Philadelphia halen we het beste uit elkaar en bieden jou:
 • een brutosalaris volgens de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal € 2338,- en maximaal € 3294,- in FWG 35, bij een fulltime dienstverband van 36 uur, gebaseerd op je ervaring en opleiding. Bij onregelmatige diensten krijg je een extra toeslag;
 • als Flexibele Begeleider krijg jij je kilometers à 0.39 cent per kilometer vergoed;
 • faciliteiten om goed in je vel te zitten, van opvangteam en leefstijlchecks tot timemanagement, trainingen en coaching, vergoeding van het lidmaatschap van je sportschool, kies wat je nodig hebt;
 • wil jij jezelf ontwikkelen doormiddel van aanvullende trainingen dan bieden wij die;
 • een contract voor bepaalde tijd, bij gebleken geschiktheid zetten we die graag om naar onbepaalde tijd;
 • korting op uitjes, een interessante laptop- en fietsregeling;

Je werkt in onregelmatige diensten en ziet in elke dag-, avond,- weekend,- en slaapdienst een kans om er te zijn en iets te betekenen voor de cliënt.
 • je hebt een afgerond zorgdiploma op niveau 3 of 4, denk aan MMZ of Maatschappelijk Begeleider Specifieke Doelgroepen. Wanneer je vierdejaars hbo student bent richting de zorg ben je ook van harte welkom;
 • je hebt humor en bent ondernemend;
 • je kunt zelfstandig werken en gaat een uitdaging niet uit de weg;
 • je werkt in onregelmatige diensten en ziet in elke dag-, avond,- weekend,- en slaapdienst een kans om er te zijn en iets te betekenen voor de cliënt;
 • je vindt het niet erg om te reizen.
 • Je hebt ervaring/affiniteit met mensen met een verstandelijke beperking;

We heten je van harte welkom bij Philadelphia om wie je bent. We zijn nieuwsgierig naar jouw kijk op het leven. Want juist alle verschillende perspectieven, achtergronden, geaardheden en inzichten samen maken dat we cliënten optimaal kunnen ondersteunen.
Functie: begeleider Startdatum: 17-01-2024 Ervaring: Ervaren Educatielevel: MBO Contracttype: Vast Salaris: 2338 - 3294 Uren per week: 4 - 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Teamflex via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.


Functie: begeleider Startdatum: 16-01-2024 Ervaring: Ervaren Educatielevel: MBO Contracttype: Vast Salaris: 2338 - 3294 Uren per week: 4 - 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Teamflex via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Zoetermeerkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoetermeerkrant.

Functie:begeleider
Startdatum:16-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2338 – 3294
Uren per week:4 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Meer Zoetermeer via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Zoetermeerkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoetermeerkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Zoetermeer
 2. Begeleider Teamflex Teamflex Stichting Meer Zoetermeer 16-01-2024

Bekijk ook andere vacatures